Šport

Hokej: Trénerom Havranov zostáva Leo Gudas

Published

on

Reklama

Deň po mimoriadnom zastupiteľstve, kde prezident klubu po schválení finančných prostriedkov, ktoré má mesto Piešťany vynaložiť na platbu energií a na dotácie na šport, oznámil zotrvanie v extralige, zverejnili Havrani na svojej webovej stránke, že trénerom A-čka zostáva Leo Gudas. Podľa tlačovej správy v tíme budú aj zaujímavé mená, ktoré však zatiaľ zverejnené neboli.

Hokejisti ŠHK37 Piešťany majú začať trénovať na ľade 2. augusta. Počas úvodných dní spoločnej prípravy budú musieť chodiť za ľadom do Nitry a Trnavy, Momentálne totiž prebieha rekonštrukcia strojovne chladenia piešťanského zimného štadióna a ľad bude k dispozícii pravdepodobne až v druhom augustovom týždni.

 

Reklama

Prvý prípravný zápas majú Havrani naplánovaný na 4. augusta s francúzskou reprezentáciou do 23 rokov v Ostrave.  Extraligový tím bude viesť opäť český tréner Leo Gudas, meno jeho asistenta by malo byť známe v priebehu najbližších dní.

Podľa vyjadrenia prezidenta Jaroslava Lušňáka prípravu začne do 33 hokejistov, z ktorých sa koncom augusta vyberie káder pre najvyššiu súťaž. „Už teraz však môžem povedať, že niektoré mená budú veľmi zaujímavé. V priebehu budúceho týždňa už budeme postupne predstavovať hráčov, ktorí sa zapoja do tréningového procesu,“ uviedol na pre klubový web prezident ŠHK 37.

Reklama

Otázne je koľko hráčov z minulej sezóny bude opäť hrať v Piešťanoch. Na verejnosť totiž prenikajú informácie, že niektorí nie sú ochotní pristúpiť na splátkové kalendáre, ktoré ponúka klub ako spôsob vysporiadania podĺžností z minulej sezóny.

-th-

Populárne články