Komunálne voľby 2010

Ing. Richard Kopún

Published

on

Reklama

Ing. Richard Kopún, 35 rokov

vedúci chránenej dielne, Piešťany, nezávislý kandidát

Reklama

volebný obvod č. 2, kandidát číslo 11

[singlepic id=7349 w=320 h=240 float=right]Vážení Piešťanci, nebudem sľubovať to, čo nie je v mojich silách, ale ako bežný občan (neposlanec) som nezištne v Piešťanoch pre Vás a pre Vaše deti založil a doteraz vediem:

Reklama

– Detský športový klub pre deti materských škôl, aby aj škôlkári mali pohyb po škôlke, najmä v zime keď sa nedá byť vonku, pretože takmer všetky poobedňajšie krúžky sú určené školákom.

– Klub spoločenských hier, aby deti a mládež zaujímavou hrou (kde sa nehádže kockou) rozvíjali myslenie, logiku a komunikáciu s ostatnými hráčmi priamo pri stole. Ide o alternatívu, aby deti nehrali len počítačové hry proti neosobnému počítaču alebo proti cudzím ľuďom cez internet.

– Ako vedúci chránenej dielne zháňam prácu nezamestnaným hendikepovaným Piešťancom.

– Už vyše polroka sa snažím aby v Piešťanoch vzniklo denné centrum pre mladých spoluobčanov s mentálnym hendikepom. Aby neboli stále len doma a len so svojimi rodičmi, aby i oni mohli byť medzi ľuďmi, mohli sa motoricky a duševne rozvíjať, pracovne sebarealizovať a byť tak aj prospechom pre Piešťany (napr. vyrábať ručne robené pozdravy a iné zaujímavé ručne robené darčekové predmety).

A ak sa stanem poslancom:

– Tak sa chcem detailnejšie pozrieť na rozpočet mesta, s cieľom ušetriť tam, kde toľko už netreba a pridať tam, kde to je viac žiadané.

-Tiež sa chcem zamerať na to, aby vynaložené finančné prostriedky mali primeraný prínos pre občanov Piešťan vzhľadom na objem peňazí na to vynaložených.

Ako poslanec chcem podporovať najmä dobrovoľnícke aktivity. Z vlastnej skúsenosti viem, že akcie ktoré pripravujú ľudia nezištne, zo srdca a pýtajú peniaze len na materiál – potom takéto akcie sú vydarené, prospešné a finančne nenáročné.

Vďaka mojej malej výške a ľahkej zapamätateľnosti môžem Vám byť na verejnosti bližšie. Môžete ma pristaviť na ulici na kus reči a porozprávať mi, čo by chceli zmeniť, čo Vás trápi. Poslanci sú od toho, aby Vás vypočuli a zastupovali.

Na záver sa chcem poďakovať týmto ľudom za podporu:

p.p.Bartovicová, Cicutto, Drlička, Foltýn, Franková, Heroldová, Horňák, Klamparová, Lulek, Madrová, Manduchová, Minárik, Miškociová, Pastorová, Pavlovičová, Schottertová, Strapková, Tamajka, Vilčeková, Zeto, Zetochová.

Populárne články