Novinky

Vypustite svoju ženskosť na Dancefeminity workshope

Published

on

Reklama

Do Piešťan prichádza tanečný kurz Dancefeminity, ktorý začína 17.marca, pričom kurzom ťa bude viesť Simona Horváthová, aktuálna držiteľka česko-slovenského titulu I. Pilsen twerk battle 2016 a finalistka svetovej súťaže v salse Competencia mundial de pasos libres Espana 2016. Vďaka hodinám stráveným tanečnou drinou môžeš aj ty ovládnuť čaro zmyselnej, vášnivej i temperamentnej salsy a jej spojenia s moderným street art tancom Twerk. Kurz bude odštartovaný o 20.30 v priestoroch telocvične na Základnej škole E. F. Scherera.

Čo je DanceFeminity?

Reklama

– spojenie dvoch najzmyselnejších ženských štýlov a to Caribbean dance, ktorý v sebe nesie exotické kultúrne bohatstvo krajín Karibiku a Twerk , ktorý v sebe skrýva prapôvod rituálnych kmeňových osláv plodnosti, ženskosti a výnimočnosti bohyne – Ženy.
– DanceFeminity – sloboda prejavu vnútorného ženského „JA“ prostredníctvom tanca
– Okrem všetkého má twerk pozitívny vplyv aj na fyzickú stránku. Prináša efektívnu formu cvičenia – odbúravania tukov a spevňovania postavy prostredníctvom tanca.

Reklama

Dancefeminity workshop si užijete v cene 10 eur za 90 minútový kurz, pri návšteve všetkých štyroch lekcií je cena 32 eur. Miesto v kurze si zarezervujte na telefónnom čísle 0905 327 198 alebo mailom na adrese berlansky@gmail.com.

Viac informácií sa dočítate:
– na facebookovej stránke Twerk Slovakia,
– na facebookovej stránke La Suerte,
– na youtubovom kanáli Simony Horváthovej
– a na Instagrame Simony Horváthovej.

PR

Populárne články