PR Články

Osvieženie a lahôdky pre chuťové poháriky nájdete pri Sĺňave

Published

on

Reklama

Pri oddychu na Sĺňave si môžete dopriať aj príjemné lahodné občerstvenie v Saint Tropez Bare v areáli Campingu Pullmann. Tento týždeň pre vás pripravili okrem štandardnej ponuky aj skvelú točenú zmrzlinu, ktorá padne vhod pri aktuálnych horúčavách. Lahodné osvieženie si môžete dopriať aj v podobe ľadovej drte.

Reklama

V Saint Tropez Bare sa môžete potešiť tiež prvotriednym čapovaným pivom točeným výčapným systémom Nostalgia. Pri prejazde cyklotrasou si zastávka na pivku u “Pullmanna” našla už veľa priaznivcov. Na pivo sú Chlapci na panvici, ktorí sa oň starajú, veľmi hákliví a pristupujú k nemu s veľkou profesionalitou od údržby a čistoty pivného potrubia až po jeho servírovanie.

Reklama

Piatky a soboty patria v priestoroch Campingu Pullmann a Saint Tropez Baru grilovaným špecialitám. Domáce hovädzie burgre, BBQ rebierka, krídelka Buffalo wings a iné grilované špeciality pre vás pripravujú v tieto dni Chlapci na panvici.  Samozrejmosťou sú aj sezónne špeciality alebo veľmi obľúbená držková polievka, ktorá si našla už svoju stálu klientelu.

Chlapci na panvici sú nová partia kreatívnych chalanov, ktorí sa snažia priniesť čerstvý vánok do piešťanskej gastronómie. Zaoberajú sa i cateringom pre rodinné oslavy, či firemné akcie, ale taktiež vyrábajú výnimočné domáce produkty z kvalitných surovín.

PR

Populárne články