Reklama

Miss Piešťany: Generálny partner súťaže tajne tipoval

Published

on

Reklama

Konateľ stavebnej spoločnosti STAVHIT Samuel Žák sa ako generálny partner sútaže stal členom poroty, ktorá 22. novembra vybrala piešťanskú kráľovnú krásy.

Reklama

Po dlhoročných skúsenostiach s kompletnou rekonštrukciou a zateplením budov, vracia STAVHIT priazeň získanú od svojich spokojných zákazníkov, späť do nášho regiónu. Podpora športu a najnovšie aj súťaže krásy, je podľa konateľa spoločnosti samozrejmosťou. „Nielen dizajnom fasád zateplených budov chceme zlepšiť imidž Piešťan. Dievča s titulom Miss bude reprezentovať toto mesto doma aj v zahraničí. Vo svete sa určite nestratia ani ďalšie finalistky,“ povedal na začiatku finálového večera Samuel Žák.

Krátko potom bol členom poroty, ktorá o držiteľke titulu kráľovnej krásy rozhodovala. „Mal som svoj tajný tip a som rád, že sa zhodoval s názorom odborníkov na modeling, ktorí v porote tiež sedeli,“ konštatoval po odovzdaní titulu Miss Piešťany 2013 Michaele Dihlovej a dodal: „Krása je otázkou vkusu a so stavebníctvom zdanlivo nesúvisí. Atraktívnosť rekonštruovaných budov, ktorú zabezpečuje Stavhit je však rovnako dôležitá ako kvalita našich stavebných postupov. A tú garantujeme.“

Reklama

(pr)

Populárne články