Kultúra

Pyco predstaví ďalšiu knihu receptov, okorenil ju zážitkami

Published

on

Reklama

Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov, okorenenú aj o jeho zážitky a skúsenosti. Predstaviť ju príde známy moderátor osobne do piešťanského kníhkupectva Centrum knihy v stredu 5. novembra o 18,00 h. 

Reklama

REKLAMA

Reklama

V novej knihe neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu, plnú čerstvej zeleniny, ovocia, korenín a jeho najnovších kulinárskych kreácií aj nečakaných kombinácií. Nápadité recepty sú doplnené autorovými postrehmi, zážitkami a skúsenosťami. Každé nové jedlo sprevádza samostatná fotografia, pričom o všetky sa postaral opäť autor. Nechýba dokonca aj zbierka čitateľských fotografií, reagujúca na jeho debutovú knihu. Originálny obal knihy vytvorili renomovaní fotografi Klaus Enrique a Branislav Šimončík. Piešťanskú besedu, spojenú s autogramiádou pripravilo Centrum kniha a Mestská knižnica Mesta Piešťany.

Martin PYCO Rausch vyštudoval hotelovú akadémiu a okrem gastronómie a cestovania sa venoval hudobnej dramaturgii. Do povedomia sa zapísal predovšetkým ako rozhlasový a televízny moderátor. V roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ publikáciou “MOJE JEDLO”. Od roku 1994 je vegetariánom.

Text a foto: Tlačová správa organizátora

Populárne články