Koktail

ŠK Kajak môžete podporiť do pondelka

Published

on

Reklama

Športový klub Kajak Moravany nad Váhom sa snaží prostredníctvom nadácie Slovenského plynárenského priemyslu získať financie na postavenie bezbariérového móla. Projekt s názvom “Pomôžme telesne postihnutým deťom v integrácii medzi malých športovcov“ má klubu zabezpečiť prostriedky, vďaka ktorým by si mohli hendikepované deti užiť jazdu v špeciálne upravenom kajaku či kanoe. Podporiť snahu športovcov o dobrú vec môžete na stránke SPP do pondelka 5. októbra. Vaše hlasy budú určite potrebovať, pretože grant získa len 5 najúspešnejších projektov.

Hlasovať za projekt môžete tu: http://www.sppolocne.sk/sk/o-nas/podporili-sme/detail-projektu/1420?1=1®ion=2&order=votes

Reklama

„Športový klub Kajak chce prispieť k integrácii telesne postihnutých detí bez rozdielu postihnutia medzi zdravé deti a tiež terapiou pri poúrazových stavoch formou športových aktivít s detskými pretekármi v rýchlostnej kanoistike. Telesne postihnuté deti si budú môcť pomocou špeciálne upraveného bezbariérového móla vyskúšať jazdu na upravenom kajaku či kanoe, pod vedením skúsených inštruktorov. Projekt pomôže všetkým deťom s telesným či iným hendikepom. Keďže realizácia projektu je na priehrade Sĺňava, v blízkosti kúpeľného mesta Piešťany, projekt má veľmi široké uplatnenie pre všetky deti, ktoré v Piešťanoch bývajú alebo do nich pravidelne chodia na liečenia,“ píše sa v popise projektu ŠK Kajak.

-lt/foto: ŠK Kajak-

Reklama

Populárne články