Koktail

Druhý ročník Scavenger Huntu sa podaril, víťazom sa stal tím Surikaty

Published

on

Reklama

7 tímov, 21 ľudí, 30 úloh a 120 minút, rozhodol jediný bod. Takto by sa číselne dal opísať druhý ročník Scavneger Huntu, ktorý sa konal v sobotu 10. septembra v Piešťanoch. Súťaž vypukla o 15:00 pred kinom Fontána. Tímy si prevzali zvitky s úlohami a následne mali zúčastnení 2 hodiny na to, aby sa popasovali s 30 naozaj zaujímavými úlohami. „Oblečte sa ako opačné pohlavie“, „Sprav selfie s labuťou“, „Nájdi čínsky egreš a sprav selfie“, „Objímte päť okoloidúcich ľudí“, „Nájdi 3 kamene v tvare kocky“, „Sprav vláčik na námestí“, „Nauč okoloidúceho tanečný krok“, „Choď okolo jazierka ako krab (po štyroch)“, aj takto zneli niektoré zo súťažných úloh.

Reklama

Po uplynutí dvojhodinového limitu súťažiaci museli ukázať fotky/videá, vďaka ktorým dokázali, či a ako úlohu splnili. Pokiaľ danú úlohu splnili, tak tím dostal počet bodov v rozsahu od 1-3 (počet bodov závisel od náročnosti danej úlohy). Na konci vyhodnotenia bola ohodnotená aj kreativita pri plnení úloh, tiež počtom bodov medzi 1-3. Následne sa všetky body spočítali a zistili sme, že rozhodujúci bol jediný bod. Z tretieho miesta sa môže tešiť tím Anti Armed Flying Mortal Chicks, ktorý dosiahol úžasných 63 bodov z 69. Na tesnom druhom mieste sa umiestnili Brmbolce, ktorého členovia dosiahli 66 bodov. A majstrom Scavenger Hunt 2016 sa stal tím Surikaty, ktorý stratil iba 2 body. Prvé tri tímy získali diplomy a mohli sa tešiť z čokoládovej medaily. Prvý tím vyhral vouchery do kina a taktiež spolu s druhým tímom vyhral voucher na bowling. Ďakujeme súťažiacim a gratulujeme víťazom.

Reklama

Sme radi, že sa ďalší ročník opäť vydaril, súťažiaci a aj my sme sa poriadne zasmiali a tešíme sa na ďalší ročník, ktorí súťažiace tímy už teraz spomínajú a očakávajú. A nemôžeme zabudnúť na tím Anti Armed Flying Mortal Chicks, ktorý nás prekvapil a vyrobil si vlastné tričká s logom a názvom tímu.

– tlačová správa, Rastislav Gablovič, OZ Punkstream

Populárne články