Aktuality

Radnica hľadá vedúcich pre dva referáty

Published

on

Reklama

Piešťanský mestský úrad hľadá dvoch nových vedúcich. Voľné sú miesta na referáte stratégie a právnom referáte. Primátor Miloš Tamajka má v pláne zmenu organizačnej štruktúry úradu, ktorú chcel poslancom predstaviť na marcovom zastupiteľstve, ale nestalo sa tak. Odôvodnil to konaním bezpečnostného auditu.

Reklama

REKLAMA

Reklama

Požiadavky, ktoré musí splniť budúci vedúci referátu stratégie sú – mať vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, minimálne tri roky praxe v oblasti projektového manažmentu. Prax v riadení je výhodou.

Uchádzači o post vedúceho právneho referátu musia mať vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v odbore právo a minimálne tri roky praxe.

Žiadosť o účasť vo výberovom konaní je v oboch prípadoch potrebné doručiť do 21. apríla.

Po nástupe Miloša Tamajku do funkcie primátora už boli na úrade obsadené miesta prednostky a vedúcej kancelárie primátora bez výberového konania. Podľa interných noriem mestského úradu sa na miesto prednostky vzťahovala v minulosti povinnosť uskutočniť výberového konanie. Pracovný poriadok, ktorý to upravoval, zmenil Miloš Tamajka tri dni po nástupe do funkcie.

-th-

Populárne články