Aktuality

Po nehode horelo pred Trnavou osobné auto

Published

on

Reklama

Polícia bola včera 25. augusta privolaná k dopravnej nehode, ktorá sa stala na výjazde z Trnavy smerom na Bučany. Mladá vodička z Kátloviec vychádzala na Toyote Auris z obchvatu mesta. Na križovatke pravdepodobne nerešpektovala dopravnú značku a vošla do jazdnej dráhy osobnému autu Fiat Punto. V dôsledku zrážky bol Fiat odhodený na krajnicu, kde začal horieť.

Reklama

Vodička Toyoty utrpela pri nehode ľahké zranenia a bola prevezená do nemocnice. Vodič Fiatu z Bučian sa tiež ľahko zranil. Obaja vodiči boli podrobení dychovej skúške, jej výsledok bol negatívny. Toyota, rovnako ako aj Fiat, zostali po nehode nepojazdné.

Reklama

„Polícia upozorňuje, najmä mladých vodičov, ktorí ešte nemajú dostatočné skúsenosti, aby jazdili zvlášť obozretne. Dopravná značka “Stoj, daj prednosť v jazde“ ukladá vodičovi povinnosť zastaviť vozidlo a dať prednosť jazde. Vodič je povinný zastaviť vozidlo na takom mieste, odkiaľ má na križovatku náležitý rozhľad. V dôsledku nesprávnej jazdy cez križovatku došlo za prvý polrok v Trnavskom kraji k 39 dopravným nehodám. Z toho v 14 prípadoch vodiči nerešpektovali dopravnú značku “Stoj, daj prednosť v jazde,“ uviedla Martina Kredatusová Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

-lt/zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave-

Populárne články