Aktuality

Počasie komplikuje ľuďom život, Havran čiastočne zavretý, veslári zrušili preteky

Published

on

Reklama

Dnešné výdatné sneženie a dážď komplikuje život vodičom i chodcom, vplýva však aj na iné činnosti. Horský prechod Havran počas dňa uzavreli, na diaľnici znížili rýchlosť a napríklad veslári, ktorí mali mať zajtra halovú regatu, preteky zrušili. Podľa posledných informácií je už Havran vraj prejazdný.

Reklama

Horský prechod Havran bol počas dňa uzavretý. Policajti pre spadnuté stromy odkláňali dopravu a smerom na Topoľčany púšťali iba obyvateľov Banky do ich obydlí v obci. Po tretej popoludní vydala Slovenská správa ciest správu, že prejazd pre osobnú dopravu je už možný.

Reklama

V sobotu sa mali v telocvični Gymnázia Pierra de Coubertina konať preteky na O pohár Sĺňavy na veslárskych trenažéroch. Organizátori z   dôvodu nepriaznivého počasia a rovnako nepriaznivej predpovede na noc preteky zrušili. „Snežiť má v noci a rovnako má fúkať silný vietor, preto sme po porade vedenia pretekov nútení preteky zrušiť, z dôvodu celkovej bezpečnosti všetkých účastníkov a nemožnosti privezenia závodného systému trenažérov,“ informoval Miroslav Škulec z organizačného štábu regaty. 

-inf- Foto: Viktor Vrábel, aktualizované

Populárne články