Aktuality

Aktualizované – Autá po nehode zablokovali chodník i časť cesty na viac ako deň

Published

on

Reklama

Aktualizované – Na ulici Pod Párovcami sa v nočných hodinách z nedele 1. januára na pondelok 2. januára stala dopravná nehoda, pri ktorej sa zrazili BMW a Opel. Vozidlá po havárii zablokovali na viac ako deň časť cestnej komunikácie a aj chodník neďaleko autobusovej zastávky. Nehodu spôsobila 25-ročná vodička, ktorá s vozidlom BMW prešla do protismeru, kde narazila do protiidúceho auta, v krvi jej namerali 2,15 promile. Miesto nehody na druhý deň zabezpečili pracovníci Služieb mesta Piešťany, ktorí zasypali vytekajúce prevádzkové kvapaliny, nakoľko hasiči k udalosti neboli privolaní. Polícia podľa zaslaného stanoviska dopravnú nehodu vyšetruje. Vodička skončila v cele policajného zaistenia. 

Podľa vyjadrenia náčelníka Mestskej polície Piešťany Marcela Mihalika boli na mieste udalosti ako prví práve príslušníci mestskej polície, ktorí prípad na základe zistených informácií posunuli štátnej polícii. Odťah by mali v tomto prípade iniciovať majitelia vozidiel, pokiaľ toho nie sú schopní, môže tak urobiť po inicializácii políciou, respektíve Okresným úradom, zazmluvnená odťahová služba. Priebeh nehody je momentálne v štádiu vyšetrovania. Článok budeme po zistení ďalších informácií priebežne aktualizovať.

Reklama

„25-ročná vodička z Piešťan prešla autom BMW do protismeru, kde narazila do zaparkovaného Opla Vectra. Dychovou skúškou jej polícia namerala 1,03 mg alkoholu, čo je v prepočte 2,15 promile. Vodička bola zadržaná a umiestnená v cele policajného zaistenia. Pre podozrenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky jej môže hroziť jednoročné väzenie,“ uviedla v správe Martina Kredatusová z Krajského oddelenia Policajného zboru v Trnave.

Reklama

-lt/Zdroj: čitateľ, Služby mesta Piešťany, Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave, Mestská polícia/Foto: ht-

Populárne články