Connect with us

Novinky

Black Swans Akvatlon sa uskutoční na Sieste

Published

on

Reklama

Radi plávate alebo beháte? Rekreačne alebo na plný plyn? Potom neváhajte a prihláste sa na Piešťanský Akvatlon.

Najskôr si odbehnete tri kilometre po vale popri jazere Sĺňava, potom treba zaplávať kolečko a nasleduje ďalší trojkilometrový beh.

Reklama

Ľahšia kategória Open pozostáva len z 500-metrového plávania a tri kilometre behu. Keď si netrúfate sami na celé preteky alebo viete len plávať alebo behať, spravte štafetu.

Akvatlon ponúka príležitosť zašportovania si celej rodiny. Keď prihlásite svoje detičky, tie budú plávať 25 / 50 metrov a behať 200 alebo 500 metrov. Mladší žiaci budú behať 600 metrov a plávať 200 metrov a starší žiaci pôjdu dvojnásobnú vzdialenosť, pričom beh na tú istú vzdialenosť si zopakujú aj po plávaní.

Reklama

12. ročník Piešťanského Black Swans Akvatlonu sa uskutoční v nedeľu 30. augusta pod záštitou  Slovenskej triatlonovej únie. Miestom konania je bufet Siesta pri Sĺňave. Pôjde zároveň aj o majstrovstvá Slovenska starších a mladších žiakov.

Štart hlavnej kategórie je plánovaný na 12.30 h, Open kategória štartuje o 13.30 h. Vyhlásenie výsledkov sa uskutoční o 15.00 h. Súčasťou Akvatlonu bude aj Open Water Swimming na jeden kilometer.

Prezentácia bude možná už od 9.00 ráno. Na prezentáciu si treba dať pozor, lebo pol hodinu pred štartom jednotlivých kategórii sa depo uzatvorí.

Okrem príjemného prostredia je pripravené pre pretekárov aj občerstvenie, pre víťazov pekné ceny a pre každé dieťa malý darček.

Štartovné od 6 eur, pri platbe vopred. Deti štartujú zdarma.

Link na prihlasovanie: http://triathlon.sk/ alebo www.vysledkovyservis.sk

Zdroj: Tlačová správa – Black Swans Foto: Peter Ferencz

Populárne články