Connect with us

Šport

Atletika: Vytisková si zlepšila osobný rekord v súťaži nádejných olympionikov, zverenci J. Repčíka štvrtí v štafetovej lige

Published

on

Reklama

V nedeľu 23. júna 2019 sa v Bratislave konalo celoslovenské finále súťaže Hľadáme nových olympionikov. Za klub Funny athletics Piešťany sa postavila na štart nádejná mladá atlétka Eliška Vytisková.

V celoslovenskej konkurencii bojovala s o dva roky staršími dievčatami a skončila na peknom 12. mieste. V behu na 600 m si v silnej konkurencii a nepriaznivom daždivom počasí vylepšila svoj osobný rekord o 4 sekundy, ktorý posunula na čas 1:54,88.

Reklama

V ten istý deň sa konalo aj finále Detskej štafetovej ligy, kde si svoje zaslúžené miesto vybojovali aj deti z Funny athletics Piešťany. Štafetový beh na trati 4 x 60 m absolvovali v silnej celoslovenskej konkurencii 19-tich štafiet. Štafeta Funny athletics Piešťany pod vedením Jozefa Repčíka v zložení Vytisková, Šandrik, Sandtnerová, Polák obsadila 4. miesto časom 35,54 s a len o 16 stotín zaostala za štafetou na 3. mieste z AC Malacky.

Výsledky:

Reklama

1.miesto UMB Banská Bystrica 34:68

2.miesto ASH Bratislava 35:00

3.miesto AC Malacky 35:38

4.miesto FA Piešťany 35:54

Funny athletics Piešťany

Populárne články