Connect with us

Aktuality

Mečiar na stretnutie s voličmi neprišiel

Published

on

Reklama

Takmer všetky miesta zaplnili v sále Mestského kultúrneho strediska priaznivci ĽS-HZDS. Prevažne starší ľudia sa tešili na predsedu Vladimíra Mečiara. Ten však neprišiel, pretože 2. marca mal program v Bratislave.

[singlepic id=26354 w=320 h=240 float=left]Piešťancom sa predstavili regionálni kandidáti strany. „Keď budete zvažovať koho voliť, tak na jednu misku tých pomyselných váh si dajte to čo ponúka naša strana. A aj to čo už dala naša strana – túto republiku, rozvoj poľnohospodárstva, postavili sme prvú atómovú elektráreň po revolúcii, investovalo sa do školstva, budovali sa diaľnice. Na tú druhú misku váh si dajte to čo ponúkajú pravicové vlády – nezamestnanosť, chudobu, krízu,“ povedala osmička na kandidátke Eva Zatková z Trnavy.

Reklama

Strana má podľa jej slov efektívne riešenia. Žiadne však nekonkretizovala, ale odkázala na brožúru s volebným programom, ktorú dostali všetci prítomní. Zároveň ich požiadala, aby oslovili svojich blízkych, nech nenechajú svoj hlas prepadnúť. Lídri strany sa podľa jej slov neobjavujú v médiách, pretože ich názory nechce počuť pravica ani zahraniční majitelia televízií a novín.

[nggallery id=1464]

Reklama

Text a foto: Martin Palkovič

Populárne články