Connect with us

Kultúra

Novoročný koncert Close Harmony Friends bude na Námestí slobody

Published

on

Reklama

Výnimočná a’cappella vokálna skupina interpretujúca vo svojom repertoári rôzne žánre si pre svoje piešťanské vystúpenie pripraví špeciálny program. Novoročný koncert Close Harmony Friends sa uskutoční 1. januára 2014 o 16.00 h na Námestí slobody.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=-ir9hFG0r1I[/youtube]

Reklama

Pozrite si video z novoročného koncertu CHF v KSC Fontána v roku 2012

Od vzniku tradície novoročných koncertov sa koncerty konali vždy v Kostole sv. Cyrila a Metoda. Posledné dva roky sa miesto koncertu zmenilo a novoročné melódie zneli v KsC Fontána. Keďže sa však tento rok realizujú takmer všetky vianočné programy na Námestí slobody v rámci Vianočných trhov, radnica sa rozhodla, že aj novoročný koncert sa bude konať práve tu a bude tak prístupný pre všetkých. Informoval o tom mestský úrad na svojej web stránke.

Reklama

Skupina Close Harmony Friends pôsobí na Slovensku od roku 1990 a od svojho založenia pravidelne brázdi javiská a scény doma i v zahraničí, navštíviac temer všetky európske krajiny. Účinkovala aj ako hosť bratislavského koncertu Bobby McFerrina. Close Harmony Friends nahrali sedem albumov, ktoré reflektujú ich spevácky talent a všestrannosť.

Text: Tlačová správa/red

Populárne články