Connect with us

Šport

Tai Chi môžete cvičiť aj v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Združenie Taoistického Tai Chi v Slovenskej republike je nezisková dobrovoľnícka organizácia, ktorá prináša zdravotné vnútorné umenia Taoistického Tai Chi čo najširšej verejnosti.

[singlepic id=40408 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Združenie v 70-rokoch v Kanade taoistický mních Majster Moy Lin Shin. V dnešnej dobe združenie pôsobí vo viac ako 25 krajinách sveta. Vlani združenie oslávilo 15. výročie pôsobenia na Slovensku.

Reklama

Všetky pobočky organizácie na celom svete pracujú podľa rovnakých cieľov a úloh. Kombinácia týchto zámerov a overených postupov zaručuje, že študenti kdekoľvek na svete budú dostávať rovnakú kvalitu inštruktáže a pozornosti.

V našej krajine pôsobí v šiestich mestách a jedným z nich sú aj Piešťany. Už 12. a 19. marca sa môžu záujemci zúčastniť na ukážkovej hodine o 17.00 h na cirkevnom Gymnáziu sv. Michala Archanjela.

Hodiny vyučujú akreditovaní inštruktori dobrovoľníci a sú zamerané na zdravotný prospech cvičencov a nemajú bojový alebo súťaživý charakter. Cvičiť môžu ľudia v každom veku a fyzickej kondície. Cvičenie je vhodné aj pre ľudí s rôznymi zdravotnými problémami a aj pre ľudí na vozíčku.

Pre viac informácii môžete navštíviť webovú stránku: www.taoist.sk alebo nás kontaktovať telefonicky na 0948 50 15 50 alebo e-mailom: pn@taois.sk.

[nggallery id=2170]

Text:  Olga Gonová  Foto: Aurel Rusnák

Populárne články