Connect with us

Novinky

ŠHK 37 Piešťany hľadá generálneho manažéra, Jaroslav Laifer vo funkcii končí

Published

on

Reklama

Športový hokejový klub 37 a Hokejový klub Havrani Piešťany opúšťa po viac ako 10 rokoch pôsobenia generálny manažér Jaroslav Laifer. Minulý rok oslávil dlhoročný funkcionár okrúhlych 60 rokov a klub aktuálne hľadá človeka, ktorý by ho dokázal nahradiť. Organizačný pracovník by mal spĺňať viaceré kritériá, napríklad disponovať organizačnými schopnosťami či znalosťou Smerníc a predpisov Slovenského zväzu ľadového hokeja, ale tiež ovládať prácu na počítači a tiež vedieť komunikovať s rodičmi, trénermi, hráčmi i partnermi a sponzormi klubu. Havrani tiež rozbiehajú nábor detí od 5 do 9 rokov, ktoré by sa chceli naučiť hrať hokej.

nabor2016

Reklama

„Chceš začať s hokejom v Piešťanoch??? Stačí mať trošku chuť a môžeš sa zapojiť do tréningového procesu mladých začínajúcich hokejových talentov v piešťanskej Easton Aréne. Každoročne prebieha náborová akcia „STAŇ SA MLADÝM HAVRANOM“, ktorá je určená pre deti od 5 do 9 rokov. Pri prvých hokejových krôčikoch budúcich šampiónov budú k dispozícii kvalifikovaní tréneri hokejového klubu ŠHK 37 Piešťany a HK Havrani Piešťany. Nepremeškajte skvelú príležitosť naučiť sa hrať hokej v klube s dlhoročnou históriou,“ lákajú na hokej HK Havrani Piešťany.

Deti budú na prvý tréning potrebovať akúkoľvek prilbu, korčule a rukavice, napríklad aj lyžiarske, chránič lakťov i kolien, trebárs aj z in-line hokeja a samozrejme hokejku. Chlapci a dievčatá nemusia vedieť korčuľovať, to ich naučia tréneri a klub je schopný v prípade záujmu zapožičať hokejový výstroj.na hokej

Reklama

Na prvom tréningu sa sa treba hlásiť u hlavného trénera prípravky Ladislava Bohuša, prípadne u Alexeja Rymarenka, dostaviť sa treba 20 minút pred začiatkom, v šatni môžu rodičia pomôcť dieťa prezliecť do výstroja, ktorý si predprípravkári po skončení tréningu berú so sebou domov. Na ľade treba dodržiavať pitný režim a tak nemôže chýbať ani fľašu s vlažnou vodou, prípadne vlažným čajom.

Bližšie informácie nájdete na webovej stránke, kde sa dočítate aj viac o rodičovských príspevkoch, ktoré sa aktuálne pohybujú od 220 do 605 eur.

-lt/Zdroj a grafika: ŠHK 37 Piešťany, HK Havrani Piešťany, Piešťanskí havrani/Foto: archív-

Populárne články