Connect with us

Šport

Putovný Pohár primátora má opäť svojho držiteľa

Published

on

Reklama

V priestoroch Victoria bowling centra sa v nedeľu 7. júna zišlo šesť tímov, aby už po deviaty krát zabojovali o Pohár primátora. Tentoraz sa z víťazstva tešili členovia družstva Platan z Hlohovca s výsledným skóre 2287 bodov. Turnaj sa koná každý rok pravidelne na záver prvého júnového týždňa.

Mestskú bowlingovú ligu momentálne tvorí štrnásť tímov a okrem zástupcov z Piešťan v nej súťažia napríklad družstvá z Hlohovca, Trenčína alebo Ratnoviec. Ligu v sezóne 2014/2015 po tridsiatich šiestich kolách vyhral Bowling riders, pred Gacoňmi a tretím Platanom.

Reklama

IMG_9995_resize„Veľmi by som si želala, aby do turnaja pribudli tímy. Keď sme začínali, bol to medzinárodný turnaj, boli tu účastníci z Poľska, Maďarska, Čiech, Fínska a ďalších krajín. Bolo by určite prínosom ak by o pohár primátora opäť zabojovali aj zahraniční súťažiaci,“ povedala o turnaji riaditeľka Victoria Bowling centra Tatjana Polianina.

IMG_9996d_resize„Turnaj bol podľa môjho názoru zaujímavý. Všimol som si, že ľudia to brali vážne, mali na sebe tímové tričká a prebiehalo aj rôzne hecovanie. Bola tu naozaj skvelá atmosféra. Beriem to ako veľkú česť, že som sa mohol turnaja zúčastniť ako zástupca mesta, podieľať sa na slávnostnom zahájení a aj odovzdávaní cien. Dúfam, že sa turnaju bude dariť a už sa teším na ďalší ročník,“ prezradil svoje dojmy mestský poslanec Matúš Kromholc.

Reklama

IMG_9996h_resize„Naše mužstvo, keďže sme z Hlohovca, sme nazvali Platan, podľa historických stromov, ktoré rastú v zámockom parku. Tu v Piešťanoch hráme druhý rok bowlingovú ligu a v celku sa nám darí. Vyzerá to tak, že skončíme na treťom mieste. V turnaji sa nám podarilo poraziť miestny tím, ktorý je podľa mňa úplne top v lige – Bowling riders. Také skóre aké sme dosiahli dnes, sa nám doteraz nepodarilo dosiahnuť a všetci hráči zo seba vydali svoje maximum,“ povedal kapitán víťazného tímu Pavol Halás.

IMG_9996i

Výsledky turnaja:
1. PLATAN 2287 bodov
2. Bowling riders 2251 bodov
3. Pivkári 1886 bodov
4. D-Racing 1852 bodov
5. ROUZZ 1840 bodov
6. Bowling team 1688 bodov

-lt-

Populárne články