Connect with us

Šport

PFK Junior Cup: AS Rím zatiaľ suverénny

Published

on

Reklama

Počas prvého hracieho dňa medzinárodného turnaja žiakov do jedenásť rokov, ktorý hostia Piešťany, sa najviac darilo mladým hráčom AS Rím. Vyhrali všetky svoje zápasy, dali 61 gólov a iba jeden dostali. Najviac trpel brankár NK Zadar, ktorého kontom Rimania zaťažili dvanástimi gólmi. Piešťanci majú na svojom konte po piatku štyri výhry, jednu remízu a dve prehry. Dnes ráno ich čaká hneď na úvod na ihrisku číslo 1 súboj s AS Rím.

_MG_4759 kopie

Reklama

 

Výsledkovo sa darí aj hráčom Hodonína či Slovana Bratislava. Najlepším v druhej skupine sú zatiaľ futbalisti z maďarského Debrecenu, ktorí až na dve remízy so Slovanom a Ružomberkom, ostatné zápasy vyhrali. Spestrením turnaja je určite účasť čisto dievčenského družstva Sparty Praha. Dievčatá sa snažia hrať pekný kombinačný futbal, na čo potom viac ráz doplatili z rýchlych protiútokov. Napriek tomu však svoju kožu nepredávajú lacno.

Reklama

_MG_4250 kopie

Včera prišla viac ako tristopäťdesiat mladých futbalistov podporiť plavkyňa Martina Moravcová i hokejista Patrik Lušňák. Dnes sa očakáva účasť Filipa Hološka a taktiež Tomáša Vestenického z Topoľčian, ktorému sa v tomto roku darilo v drese juniorky AS Rímu. Vďaka svojim výkonom si od fanúšikov vyslúžil prezývku „bomber“.

Turnaj dnes začína desať minút pred pol deviatou a vyvrcholí finálovým zápasom o 17:10 h. Príďte podporiť mladých futbalistov.
_MG_2853 kopie _MG_3511 kopie _MG_3541 kopie _MG_3580 kopie _MG_4397 kopie _MG_4542 kopie _MG_4783 kopie _MG_4806 kopie

-th-

Populárne články