Connect with us

Novinky

Najlepší európski pretekári na vznášadlách predvádzajú svoje umenie v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Dnes a zajtra patrí berma Váhu a voda rieky najlepším pretekárom na vznášadlách z celej Európy. Preteky odštartovali dnes dopoludnia tréningami. Popoludní jazdci absolvovali prvé dve rozjazdy vo všetkých kategóriach.

Reklama

Okrem vznášadiel sa diváci mohli potešiť tiež jazdou člnov Klasik a ukážkami jazdy rýchlostného motorového člnu Formula 500 majstra sveta Róberta Hencza. Prestávku spestrili svojimi vystúpeniami vodní lyžiari, hasiči, ale divákov musela zaujať i aquafly show.

Zajtrajší program tretieho kola Majstrovstiev Európy začína o 10:00 h  tréningami F1, 2, 50, S, J, N a člnov Klasik. Počas prestávky od 11:30 h bude depo otvorené pre verejnosť, tešiť sa môžete na ukážky techniky hasičov, predvádzkačku vodného skútra a opäť aquafly show.

Reklama

Tretie rozjazdy začínajú o 12:30 h. Počas prestávky od 14:00 h môžete opäť nahliadnuť do depa, vidieť Formulu 500, vodných lyžiarov a aquafly. Štvrá rozjazda začína o 14:30 h. Vrcholom bude o 16:00 h Open pretek – spoločný pretek všetkých kategórií okrem FN a FJ. Vyhlásenie výsledkov je naplánované na 16:30 h.

Pozrite si, ako to dnes na ME vyzeralo:

-th- Foto: Tomáš Hudcovič a Viktor Vrábel

 

Populárne články