Connect with us

Novinky

Mestská futbalová liga odštartuje v októbri, môžete sa registrovať

Published

on

Reklama

Nový ročník Mestskej futbalovej ligy MAGNA ENERGIA, odštartuje už v sobotu 14. októbra, organizátori už na webových stránkach rozbehli registráciu. Registrované tímy nastúpia v dlhodobej súťaži proti svojim súperom dvakrát a víťaza spoznáme po finálovom playoff turnaji. Dohodli sa tak hráči a organizátori, ktorí sa zúčastnili stretnutia ohľadom úpravy pravidiel z minulého ročníka.

Reklama

Uznesený bol návrh, podľa ktorého môže mať online súpiska dvadsať hráčov a jednotliví členovia sa môžu emailovou formou zmeniť iba počas prestupového obdobia v rozmedzí 1. až 28. januára.

„Rovnako sme schválili pravidlo, že v prípade, ak kapitán domáceho mužstva neprinesie vyplnenú súpisku na Bar Športhotela, bude platiť pokutu 5 eur,“ poznamenal za organizátorov Erik Hlavatý. Týmto opatrením sa má predísť „naháňaniu výsledkov“ zo strany organizátorov, pričom použité finančné prostriedky budú použité iba na náklady spojené s ligou.

Reklama

„Preto pozývame všetkých záujemcov, stredoškolákov, firmy či rekreačných hráčov, aby sa spojili a spoločne s nami sa zabavili“, dodáva Erik Hlavatý. Nultého ročníka sa zúčastnilo sedem tímov, účinkujúci získali od partnerov viacero vecných cien. Súťaž je určená pre mužov i ženy, ktorí majú v deň začatia súťaže minimálne 15 rokov.

Nové tímy sa stále môžu registrovať do konca septembra na stránkach Mestskej futbalovej ligy MAGNA ENERGIA (www.pfkpiestany.sk/mfl). Nájdete tam tiež všetky potrebné informácie.

-red/Zdroj: PFK Piešťany/Foto: archív-

Populárne články