Connect with us

Novinky

Hokej: Turnaj tretiakov v Senici Havranom šťastie nepriniesol

Published

on

Reklama

V nedeľu 15. októbra sa v Senici uskutočnil turnaj HK91 CUP 2017 pre žiakov 3. ročníkov. Zúčastnili sa ho štyri tímy HK Havrani Piešťany, HK Topoľčany, MHKM Skalica a domáca HK91 Senica. Havrani sa pod vedením trénerov Hudeca, Blaškovej a Vala umiestnili na 4. priečke. Zápasy sa niesli v priateľkom duchu za doprovodu „fanúšikov – rodičov a starých rodičov“, ktorí vytvorili príjemnú hokejovú atmosféru.

Havrani sa snažili, no na súperov nestačili. Hoci nezvíťazili ani v jednom zápase a obsadili celkovo 4. priečku, niekedy nieje dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa a i snaha sa cení. Na budúce to bude lepšie. Víťazným tímom boli chlapci z domácej Senice, ktorí zvíťazili vo všetkých zápasoch.

Reklama

Zostava Havranov:
A: Angelovič Matúš, Mišík Michal, Schedling Michal, Benko Martin, Masarovič Matúš, Krištofovič Teodor, Jedlička Tomáš, Feranec Tadeáš, Buchman Artur, v bráne: Hudec Lukáš.
B: Blašková Lívia, Rusko Peter, Ručkay Martin, Moravčík Lukáš, Mitošinka Maxim, Košinár Jakub, Hájiček Leo, Bohuš Tomáš, Jamrich Tobias, v bráne: Pogran Tadeáš.

Výsledky HAVRANOV:
HK Topoľčany – HK Havrani Piešťany (10:1)
Góly A: Benko (1)

Reklama

HK Havrani Piešťany – MHKM Skalica (0:16)

HK91 Senica – HK Havrani Piešťany (11:2)
Góly A: Angelovič (1), Schedling (1)

Konečné poradie:

SENICA
SKALICA
TOPOĽČANY
PIEŠŤANY

TS HK Havrani Foto: -pb-

Populárne články