Connect with us

Novinky

Hokej: Kadeti Havranov jednoznačne zdolali Partizánske

Published

on

Reklama

Hokejisti HK Havrani Piešťany nastúpili počas uplynulého víkendu na zápasy žiackej ligy a 1. ligy kadetov. V žiackej lige si Piešťanci zmerali sily s rovesníkmi z Viedne. Kadeti nastúpili doma proti Partizánskemu.

„Ôsmaci vyhrali nad Viedňou po bojovnom výkone 4:0. Dva góly strelil v tomto stretnutí Ščepko a po jednom pridali Hussein a Kopún). Siedmaci posilnení o hráčov z nižšieho ročníka podľahli súperovi 3:8 (Klapica, Masár, Rabatín), avšak tréner bol s výkonom chlapcov spokojný,“ hovorí šéftréner mládeže Radoslav Kolník.

Reklama

Tím šiestakov, ktorý budujú Havrani nanovo prehral 10:1. Čestný úspech vsietil Sučič. Šéftréner Kolník uznal kvalitu súpera, ktorému Piešťanci nestačili po všetkých stránkach. Piataci svojmu súperovi po vyrovnanom výkone podľahli 4:2 (Habda 2).

V prvej lige kadetov  si Havrani pripísali víťazstvo 6:0. Ščepko a Mačica strelili po dva góly a po jednom pridali Mikocsi a  Chmelo. „Teší ma zodpovedný výkon našich hráčov, ktorí vložili do hry hokejové srdce a zaslúžene pod vedením trénera Parádiho, zvíťazili nad HK Iskra Partizánske,“ dodáva R. Kolník.

Reklama

-th- Foto: -pb-

Populárne články