Connect with us

Novinky

Hokej: Havrani v play-out prvý raz s plným bodovým ziskom

Published

on

Reklama

Po štyroch zápasoch play-out hokejovej extraligy majú hokejisti ŠHK37 Piešťany na svojom konte päť bodov a sú v tabuľke tretí. Na svojich súperov však majú manko už len jeden respektíve dva body. V piatok 25. marca vyhrali v play-out prvý zápas s plným bodovým zápisom. Nové Zámky doma porazili 4:3. 

Prvú tretinu vyhrali 1:0 hostia. V desiatej minúte sa gólovo presadil Lukáš Novák. Prvé dejstvo bolo pomerne nervózne, hlavne jeho záver, keď sa v 17-tej minúte pobili domáci Jakub Ručkay a hosťujúci Martin Baron, pričom obaja dostali dva krát dve minúty. Jakub Ručkay utrpel pri bitke drobné šrámy na tvári a tak si na trestnú lavicu sadal so zakrvavenou tvárou. O niečo neskôr putovali na trestnú lavicu aj Novozámčania Havlík a Kousalík, domáci však presilovku nevyužili.

Reklama

12885875_905985869518590_3070452910759710315_o[1]

Foto: Laco Duračka

V druhom dejstve videli diváci päť gólov a patrilo jednoznačne domácim, ktorý ho vyhrali 4:1. Najskôr v 25-tej minúte vyrovnal na 1:1 Peter Hrehorčák. O minútu a pol však hostia z hokejky Martinsa Jakovlevsa zvýšili na 2:1 z ich pohľadu. Od dvadsiatejdeviatej minúty za domácich skórovali postupne Saliji, Ruškay a Belluš. Havrani tak mohli pri skóre 4:2 odchádzať na prestávku spokojní.

V polovici tretej tretiny sa hostia dotiahli na rozdiel jedného gólu. Na 4:3 znižoval Erik Čaládi. V ďalších minútach putoval na trestnú lavicu domáci Jakub Ručkay, hostia však ponúknutú výhodu nevyužili, rovnako ako v opačnom garde domáci, keď nútene oddychoval Adam Havlík.

Reklama

Havarni nastúpia na ďalší duel proti Bardejovu už zajtra 27. marca o 18:00 h opäť na domácom ľade.

-th- Foto: Laco Duračka

Populárne články