Connect with us

Novinky

Generálka na Euroligu už dnes – Čajky privítajú maďarský Miškovec

Published

on

Reklama

Generálkou Piešťanských Čajok na budúcotýždňovú kvalifikáciu Euroligy s poľským CCC Polkowice bude dnešný duel s maďarským účastníkom Európskeho pohára DVTK Aluivent Miškovec. Čajky v utorok v Maďarsku s rovnakým súperom prehrali 57:59 a dnes im to budú chcieť vrátiť a víťazne sa naladiť na náročné kvalifikačné súboje.

Basketbalistky z kúpeľného mesta čaká už o pár dní kvalifikácia o Euroligu. Piešťanky najskôr v utorok 26. septembra privítajú o 18:00 hod CCC Polkowice v Diplomat aréne a o tri dni neskôr, v piatok 29. septembra ich čaká odveta v Poľsku. Súťažná sezóna Čajok tak začne pekne zostra a poslednou previerkou pred kvalifikačným dvojzápasom bude dnešný domáci duel s DVTK Aluinvent Miškovec. Čajky si s týmto súperom zahrali už v utorok, no na palubovke maďarského tímu vedeného Slovákom Štefanom Svitekom prehrali 57:69.

Reklama

Bilanciu prípravných zápasov si tak dnes budú chcieť Čajky pred domácimi fanúšikmi vylepšiť, no nečaká ich nič ľahké. Na palubovku Diplomat arény sa v drese hostiek vráti aj bývalá hráčka Piešťanských Čajok Monica Engelman, ktorá v Piešťanoch pôsobila v „eurocupovej“ sezóne 2015/2016, kedy patrila k oporám tímu.

Vstupenky na posledný prípravný zápas (2 €) si môžete zakúpiť v pokladni Diplomat arény od 16:30. Zároveň stále prebieha predpredaj vstupeniek na utorkový duel kvalifikácie Euroligy s CCC Polkowice (22.9. – 10:30 – 14:00 – reštaurácia Diplomat aréna a od 16:30 pred zápasom s Miškovcom v pokladni, 25.9. – 10:30 – 14:00 – reštaurácia Diplomat aréna, 26.9. – 10:30 – 14:00 reštaurácia Diplomat aréna a od 16:00 v pokladni).

Reklama

(ts Piešťanské Čajky)

Populárne články