Connect with us

Novinky

Futbal: PFK Piešťany deklasovalo Veselé

Published

on

Reklama

Počas víkendu sa hralo druhé kolo 7. futbalovej ligy. Piešťanci v ňom zavítali na ihrisko Veselého. Hoci v prvom polčase padol iba jediný gól, napokon sa hostia trafili až päť krát a naopak brankár PFK si udržal čisté konto. Piešťany vyhrali vo Veselom 5:0 a usadili sa na čele ligovej tabuľky so skóre 9:0.

Reklama

Prvý gól zápasu strelil v 17-tej minúte z veľkej diaľky Adam Doktor. Ďalší pridal v 51. minúte po prestávke Jozef Glos. Už o štyri minúty sa znovu presadil Adam Doktor a úspešnú streleckú sedemminúitovku zavŕšil v  58. minúte opäť  Glos. Tri minúty pred koncom stretnutia prikrášlil výsledok na konečných 5:0 pre PFK Piešťany Martin Gula.

„V dnešnom zápase sme nadviazali na výkon z prvého kola proti Borovciam. Teší ma produktivita mužstva a individuálna zodpovednosť za výsledok. Videli sme pekné góly, hlavne hneď prvý Adama Doktora z trisiatich metrov, keď ukážkovou strelou vymietol pavučinu bránky. Pozitívum je aj čisté konto brankára Daniela Kunica. Verím, že nula na jeho konte vydrží čo najdlhšie. Ešte na záver by som chcel pochváliť celý tím za predvedený výkon a poďakovať verným fanúšikom, ktorí nás prišli podporiť,“ konštatoval po zápase tréner Martin Krajčovič.

Reklama

Zostava 2. kola: Kunic, Stachura J., Kraj´čovič, Kusý, Stachura C., Glos (C), Doktor, Dadík, Gula, Szabo, Hlatký

Ďalší zápas: PFK Piešťany – ŠK 2011 Pečeňady  20.08.2017 17:00 h

-th-

Populárne články