Connect with us

Šport

Florbalisti v hľadáčiku juniorskej reprezentácie

Published

on

Reklama

Dvaja hráči florbalového klubu FBC Páv Piešťany v týchto dňoch obdržali pozvánku na zraz Slovenskej juniorskej reprezentácie, ktorá sa uskutoční 10.júla v Trenčíne. Ondrej Kusenda a Lukáš Lazarčík sa tak budú snažiť prebojovať do zostavy reprezentácie U19 na kvalifikáciu Majstrovstiev Sveta.

Ondrej Kusenda mal túto sezónu ako hráč s výnimkou v mužskej kategórii vynikajúcu sezónu keď sa postupne dostal až na post centra prvej päťky. Lukáš Lazarčík v obrane odviedol skvelú čiernu robotu a neustále na sebe pracuje. Aktuálne sa na zväze uvažuje o pridelení licencie pre FBC Páv Piešťany hrať celoslovenskú juniorskú extraligu.

Reklama

„Teší ma dôvera reprezentačného trénera U19 pána Vrbu v náš klub. Naši hráči sú veľmi mladí, a preto idú najmä získať skúsenosti a zahrať si s najlepšími hráčmi Slovenska, ktorí sú od nich prevažne o 3 roky starší. Myslím si, že v dohľadnej dobe, ak sa bude Pávom dariť môžu aj ďalší hráči ašpirovať na reprezentačný dres. Navyše možnosť hrať juniorskú extraligu po boku takých miest ako sú Košice, Bratislava, Žilina a ďalší, by bol veľký zážitok nielen pre našich hráčov, ale aj pre obyvateľov nášho mesta,“ vyjadril sa prezident klubu Matúš Kromholc.

-red-

Reklama

Populárne články