Connect with us

Novinky

Florbal: Pávi majú na konte prvé víťazstvo v I. lige

Published

on

Reklama

Florbalisti Páv Piešťany privítali vo štvrtok 15. septembra na domácej palubovke v Diplomat Aréne súperov z Novej Dubnice. Po dvoch úvodných prehrách v súťaži Páv Piešťany zaknihoval ako nováčik aj prvé víťazstvo. Victory S. Nová Dubnica zdolali Piešťanci 7:3, avšak toto víťazstvo sa nerodilo vôbec ľahko.

w_MG_1048

Reklama
w_MG_0867

Michal Pazderka bol autorom dvoch gólových zásahov

Prvý gól strelili domáci hráči už v polovici štvrtej minúty. Jeho autorom bol Michal Pazderka, ktorému asistoval Matúš Kromholc. V polovici prvej tretiny sa trafil Marek Hetteš a 18 sekúnd pred koncom prvého dejstva zvýšil na 3:1 po Kromholcovej prihrávke Peter Janda.

Do druhého dejstva opäť vstúpili lepšie domáci. Najskôr prekonal hosťujúceho brankára jeho spoluhráč vlastným gólom a v jedenástej minúte druhej tretiny sa opäť presadil Michal Pazderka. Stav stretnutia bol v tom momente 5:1. V 15-tej minúte druhého dejstva znížil Blažej na 5:2. V osemnástej minúte sa podarilo kapitánovi  Michalovi Bugárovi doraziť do brány strelu Martina Bošanského a bolo 6:2.

Reklama

Domáci kopili v zápale boja viac faulov ako ho hostia. Radovan Šlosár však zo siedmych presiloviek vyberal spoza svojho chrbta loptičku len raz a to po polminúte tretej tretiny, keď Peter Blažej znížil na 3:6 z pohľadu Novodubničanov. Posledné dejstvo bolo zo strany domácich rozpačité a nervózne. Pávi kopili chyby, ktoré mohli pri vyučení domácich hráčov hostia využiť, ale nepodarilo sa im to. Posledný gól zápasu strelil 4 minúty pred koncom M. Kromholc a konečné skóre tak upravil na 7:3.

Pávov uvidíte najbližšie na domácej palubovke 25. septembra, keď budú hostiť Púchov o 15:00 h.

Populárne články