Connect with us

Novinky

Florbal: Mladší žiaci FBC Páv odštartovali ligu v Topoľčanoch

Published

on

Reklama

Ligovú sezónu odštartovali už aj mladší žiaci FBC Páv Piešťany. Prvé dva zápasy odohrali v sobotu 14. októbra v Topoľčanoch proti domácim Žochárom a ŠK 1. FBC Florbal Trenčín. 

Prvé buly sezóny

Družstvo FBC Páv Piešťany chlapcov ročníkov 2005 a 2006 si prešlo v prvom zápase krstom ohňom. Viacerí z nich nastúpili na ligový zápas po prvý raz a proti Trenčanom, ktorí patria medzi top mužstvá to mali naozaj ťažké. Chlapci bojovali, ale na kvalitne zohratého súpera nestačili. Z duelu si odniesli prehru 4:19, avšak pri niekoľkých akciách sa presvedčili, že aj oni môžu súpera zatlačiť a streliť pekné góly.

Reklama

V druhom stretnutí si zmerali sily s FbO Žochár Topoľčany. Do tohto stretnutia vstúpili ďaleko lepšie, keď sa im podarilo niekoľko ráz skórovať a zápas bol hneď radostnejší ako predošlý. Po dvoch tretinách viedli Pávi 10:2. V poslednej dvanásťminutovke dostali viac priestoru i menej skúsení hráči, čo sa prejavilo na znížení gólového rozdielu zo strany domácich, ale Piešťanci si víťazstvo vziať nenechali. Konečný výsledok znel 12:7 v ich prospech.

Najbližšie čaká mladších žiakov domáci turnaj už v nedeľu 22. októbra v Diplomat aréne od 14:00 h do 18:00 h, keď sa stretnú s Florbalovým klubom AS Trenčín a FBC 11 Trnava.

Reklama

Text a foto: -th-

Populárne články