Connect with us

Novinky

Domáce majstrovstvá SR v basketbale starších minižiačok sú pred dverami

Published

on

Reklama

Už počas nasledujúceho víkendu, v termíne od 26. do 28. mája, privíta basketbalová Diplomat aréna Majstrovstvá Slovenska v kategórii staršie minibasketbalistky (U12). Piešťanské Čajočky z Basketbalového klubu mládeže Piešťany nepocítili ani jednu prehru a suverénne ovládli základnú časť súťaže. Podarí sa im však uspieť na domácej palubovke aj počas finálového turnaja? Ak si chcete užiť basketbalové súboje, neváhajte a vyberte sa do Diplomat Arény, vstup na podujatie je voľný.

„V kategórií starších mini máme ambíciu umiestniť sa na popredných priečkach, pretože sa Majstrovstvá Slovenska budú konať v piešťanskej Diplomat aréne. Konkurencia je aj v tejto kategórii silná. Ale veríme, že aj s pomocou mnohých fanúšikov podáme výborné výkony a odprezentujeme pekný basketbal,“ uviedol tréner Dobroslav Lupták.

Reklama

„Boli by sme radi, aby sa na piatkový doobedňajší program prišli pozrieť deti so svojimi pedagógmi zo základných i materských škôl. Môžu tak priamo v hľadisku povzbudiť svoje spolužiačky a kamarátky, prípadne sa nechať inšpirovať pri výbere svojho športu“ dodal Miloš Drgoň, riaditeľ turnaja MSR.

-Basketbalový klub mládeže Piešťany-

Reklama

Populárne články