Connect with us

Novinky

Centrum futbalovej mládeže Jozefa Adamca uzavrelo úspešnú sezónu

Published

on

Reklama

Centrum futbalovej mládeže Jozefa Adamca /CFM JA/ v predstihu pred poslednými zápasmi v jednotlivých kategóriách poďakovalo hráčom, rodičom, priaznivcom na dvoch vydarených akciách. Prvou bol takzvaný „Futbalový deň CFM JA“, kde predstavitelia centra chceli aspoň na chvíľku zastaviť čas a spojiť zábavu s oddychom, tak preto v nedeľu 21. mája odohrali na ihrisku v Trebaticiach až štyri súťažné zápasy a jeden „ligový“ medzi deťmi, trénermi a rodičmi. Druhým podujatím bola rozlúčka s hráčmi, ktorí končia v mládežníckej kategórii dorastu.

Reklama

Počas celého dňa bolo zabezpečené občerstvenie s pitným režim, k čomu nechýbal dobrý mládežnícky futbal. O hráčov, priaznivcov, ale hlavne o rodičov bolo postarané. Hlavnou myšlienkou ako uviedol šéftréner centra bolo, aby sa rodičia ešte viac navzájom spoznali a uvedenou formou sme im chceli poďakovať za celý rok prejavenej dôvery centru futbalovej mládeže Jozefa Adamca. Veľké ďakujem za ochotu venovať čas navyše, za aktivitu pri odvozoch na tréningy, zápasy, za nadčas venovaný nielen deťom, ale aj trénerom, výboru, jednoducho za vernosť a lojálnosť k centru, keďže „rodina“ sa aj naďalej rozrastá. A aj preto je počet detí v centre zastabilizovaný a od leta budú po prvýkrát prebiehať tréningové procesy od mladších žiakov oddelene po ročníkoch narodenia 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 a 2011, keď v každom ročníku je 12 detí a viac, zhrnul Hornáček.

Druhú akciu CFM JA vhodne načasovalo na majstrovský zápas medzi mužmi FK Krakovany a OFK Trebatice, keďže práve medzi týmito klubmi a samosprávou prebieha spolupráca v športovej výchove detí. Pred začiatkom zápasu sa predstavitelia centra rozlúčili s hráčmi s ročníkom narodenia 1998, ktorí končia v mládežníckej kategórii dorastu a tým sa im poďakovali za dôstojnú reprezentáciu a za obdobie strávené v CFM JA. Na pamiatku boli hráčom odovzdané dresy slovenskej reprezentácie s ich menami, konkrétne sa jednalo o týchto hráčov: Dávid Burzala, Oliver Miklovič, Lukáš Gágorík, Adrién Kľučovský, Patrik Škamla, Martin Magala, Martin Straka, Adam Holán, Peter Jakúbek, Jakub Beran, Matej Beran. To však nebolo všetko. V naplánovanom programe pred početnou návštevou sa pokračovalo počas prestávky, kde boli na plochu vyzvaní, tí najmladší a to z dôvodu, že v predstihu vyhrali súťaž prípraviek organizovanú Oblastným futbalovým zväzom Trnava. Z ihriska najmenší odchádzali so sladkosťami, s tortou a s medailami s logom centra. Vo fotogalérii nájdete pár momentiek, ktoré zachytávajú šťastné tváre detí a to je cieľom…
Na záver šéftréner centra načrtol najbližší sumár podujatí, ktoré centrum futbalovej mládeže čakajú. Počas prestávky v júni kategória mladších a starších žiakov odchádza na 5 dňový zájazd do Poľska podporiť slovenský reprezentačný výber do 21 rokov na Majstrovstvá Európy na zápasy s Anglickom a Švédskom, pričom spoja príjemné s užitočným a odohrajú v Krakove prípravné zápasy s miestnym tímom. Následne na začiatku júla zrealizuje taliansky veľkoklub Inter Miláno so svojimi trénermi v našich pomeroch nevídanú akciu a to dva týždňové kempy v termíne od 3.7. do 15.7.2017 a to na ihrisku v Trebaticiach, kde bude centrum nápomocné vo všetkých smeroch. Paralelne v tom istom období centrum futbalovej mládeže Jozefa Adamca v Krakovanoch uskutoční už svoj štvrtí domáci kemp pre deti od 6 do 12 rokov.

Reklama

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“3573″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“180″ thumbnail_height=“120″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“0″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“pid“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“1500″]-Šéftréner CFM JA Mgr. Vladimír Hornáček/Foto: Martin Ričany

Populárne články