Connect with us

Šport

Atlétom TJ Družba sa na majstrovstvách kraja darí

Published

on

Reklama

Po 4. kole Majstrovstiev Západoslovenského kraja v atletike sú mladší žiaci z Piešťan so stratou jedného bodu druhí. Ďalšia časť šampionátu sa uskutočnila 14. júna v Nových Zámkoch a naši reprezentanti dosiahli viacero úspechov, ktoré sa prejavili i v celkovom hodnotení medzi atletickými klubmi.

tj druzba

Reklama

 

Pre nezrovnalosti v pretekároch, ktoré sa už vyriešili, sme sa k aktuálnemu poradiu a vyhodnoteniu dostali až v týchto dňoch. Atléti TJ Družba Piešťany sú po tomto kole na krásnom 2. mieste so stratou len jedného bodu za klubom ASKTT.

Reklama

V Nových Zámkoch bodovali najmä Matej Husák, ktorý získal prvenstvo v behu na 60 m i  na 150 m, v rovnakých disciplínach získal 2. miesto oddielový kolega Peter Melicher a rovnako v oboch disciplínach bodoval na štvrtých priečkach Samuel Šulgan. Matej Husák vyhral skok do diaľky s výkonom 498 cm, Peter Melicher získal 3. miesto a Martin Šmehlík bol siedmy. V behu na 600 m bodovali na 2. mieste Martin Šmehlík, na štvrtom Benjamín Drahovský a na piatom Jakub Gomola.

Mladých atlétov čaká ešte záverečné – 5. Kolo M-ZSAZ, ktoré sa uskutoční 6. septembra v Nitre, kde prebehne i celkové vyhodnotenie atletických klubov.

Text a foto: Viera Husáková

Populárne články