Connect with us

Novinky

Atletika: Najmladší žiaci Družby sa presadili v pretekoch družstiev

Published

on

Reklama

V nedeľu 10. septembra sa v Nových Zámkoch uskutočnilo záverečné 5. kolo pretekov družstiev najmladšieho žiactva. Pre chlapcov z TJ Družba Piešťany to bol súboj o bronzové medaile so športovým gymnáziom Trenčín.

„Naši chlapci nakoniec zvíťazili s výbornými výsledkami. Pričinili sa o to Richard Haberern, ktorý vyhral beh na 150m a v skoku do diaľky bol štvrtý. Matúš Kubala skončil druhý v skoku do diaľky  aj v behu na 600 m. Samko Krepop obsadil 2. miesto v behu na 150 m a 5. miesto v skoku do diaľky. Šimon Petríček skončil šiesty v behu na 600 m a bodom prispel aj Tadeáš Úradník za 10. miesto na 600 m. Chlapci výrazne bodovali v štafete 4 x 60 m, ktorú vyhrali,“ vymenúva výsledky trénerka Annemarie Halmová. V súťaži chlapcov tak atléti Družby Piešťany získali tretie miesto pred Sláviou Trnava a Stavbárom Nitra.

Reklama

Dievčatá skončili v silnej konkurencii na nepopulárnom 4. mieste, keď Petra Baláková obsadila v behu na 150 m 1. miesto, 2. miesto na 60 m a 3. miesto v skoku do diaľky. Andrea Ciklaminiova bola prvá v behu na 600 m. Danka Brezna skončila v skoku do diaľky šiesta. „Nakoľko nemáme družstvo mladších žiačok, tak Vanesa Pomajbová hosťovala za družstvo Bojničiek, ktoré zvíťazilo v tejto kategoríi, pričom Vaneska obsadila 3. miesto v behu na 800 m a tiež v štafete 4x60m,“ dodáva trénerka Halmová, ktorej zverenci sa teraz sústredia na blížiace sa majstrovstvá jednotlivcov západoslovenskej oblasti, kde budú bojovať o čo najlepšie individuálne umiestnenia.

Vanesa Pomajbová

red/ah Foto: A. Halmová

Reklama

Populárne články