Connect with us

Šport

Atletika: Atléti Družby uspeli v Trnave

Published

on

Reklama

V Trnave sa v sobotu 30. apríla konalo 1. kolo súťaže družstiev najmladších a starších žiakov v atletike. Na podujatí, ktoré organizoval Západoslovenský atletický zväz, si zmerali sily športové školy, triedy a kluby. Mladí atléti z TJ Družba Piešťany boli veľmi úspešní a podarilo sa im vybojovať celkovo sedem pódiových umiestnení. 

Brezny

Reklama

V kategórii najmladší žiaci zvíťazil Matúš Kubala v behu na 600 metrov a v skoku do diaľky bol 4. Rišo Haberern zvíťazil v behu na 300 metrov a v skoku do diaľky obsadil 2. miesto. Samko Krepop obsadil 2. miesto v behu na 150 metrov a 4.miesto v behu na 300 metrov. Vanesa Pomajbová skončila 2. v skoku do diaľky a 3. v behu na 600 metrov. Andrea Ciklaminiová obsadila 3. miesto v skoku do diaľky a 4. miesto v behu na 600 metrov, hoci kategória najmladší žiaci je určená pre rok narodenia 2005 a ona sa narodila až o rok neskôr.

Aj niektorí atléti, ako napríklad Petra Baláková, Danka Brežná,Zorka Krupová, či Šimon Petríček, majú rok narodenia 2007, 2008 a bodovali v prvej desiatke napriek ich mladšiemu veku oproti súperom. U starších žiakov dominoval Peter Melicher, ktorý obsadil 2. miesto v behu na 150 metrov, 3. miesto v behu na 60 metrov a tiež v skoku do diaľky.

Reklama

-red/A. Halmová/Foto: archív-

Populárne články