Connect with us

Koktail

Knižný bazár bude opäť pomáhať

Published

on

Reklama

Medzinárodný klub žien v Piešťanoch chystá 14. Knižný charitatívny bazár. Uskutoční sa v piatok 31. mája 2019 v Elektrárni Piešťany.

„Aj s vašim prispením by sme rady pomohli zdravotne ťažko postihnutej Viktórii, ktorej bude venovaný výťažok z bazára. Pomôcť môže každý z nás, kto prispeje darovaním a tiež
kúpou ponúkaných kníh. Všetkých milovníkov literatúry pozývame, aby si prišli vybrať z bohatej ponuky. Okrem radosti z kníh vám bude odmenou aj dobrý pocit, že pomáhate,“ pozývajú organizátorky.

Reklama

Knihy  všetkých žánrov v zachovalom stave môžete darovať a priniesť v utorok 28. mája, v stredu 29. mája od 15:00 do 18:00 h  a vo štvrtok 30. mája  od 9:00 do 12:00 h a od 15:00 do 18:00 h do Elektrárne Piešťany na Staničnej ulici. 

Knižný bazár sa uskutoční v piatok 31. mája od 10:00 h do 17:30 h. Sprievodným podujatím je výstava cestovateľa, fotografa a frontmana kapely Slobodná Európa Mila Lábera alias Whiskyho „Tretia planéta“. Vstup na ňu je voľný. O 16:00 h je pripravená  komentovaná prehliadka Elektrárne Piešťany. Cena prehliadky s odborným výkladom pri príležitosti  podujatia je zľavnená na 1€. Pre deti bude pripravený detský kútik s knihami a omaľovánkami.

Reklama

-inf- Zdroj: PIWC

Populárne články