Connect with us

Aktuality

Coolturák otvorí Hajtkovič. Novinkou je veľká LED obrazovka

Published

on

Reklama

Nový hudobný klub v priestoroch bývalého Indian´s Pubu zažije svoju otváraciu  párty v sobotu 22. októbra o 20.00 h. Pod heslom „Noc patrí nám!“ roztancujú prvých návštevníkov Coolturáku DJ Hajtkovič a DJ Poppper. Moderátorom večera bude Johny Perfekto.

[singlepic id=21163 w=320 h=240 float=left]V priestoroch klubu práve finišuje rekonštrukcia. Interiér je v industriálnom štýle, najviditeľnejším prvkom dekorácie sú Trabanty. Dizajnér Michal Staško potvrdil, že tanečný parket nebude mať špáry, takže ženy a dievčatá v opätkoch sa nemusia obávať.

Reklama

„Pripravili sme kvalitnú svetelnú a video show na veľkej LED obrazovke,“ prezradil autor interiéru a dodal, že rekonštrukciou prešli všetky priestory, vrátane barov a sociálnych zariadení. Návštevníci sa podľa neho môžu tešiť na nový komfort.

Program Coolturáku bude tvoriť tanečná aj živá hudba. „Piatky a soboty by mali klasicky patriť dobrým DJom a cez týždeň chceme robiť koncerty rôznych žánrov. Kľudne to môže byť rock, country, proste živá hudba. Na to je to tu celé uspôsobené,“ uzavrel Michal Staško.

Reklama

Johny Perfekto pozýva na otváraciu párty:

[youtube width=“522″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=RUedIZ0iF1k[/youtube]

[nggallery id=1149]

Text: M. Palkovič Foto: T. Hudcovič

Populárne články