Connect with us

Kultúra

Vojtech Hank predstaví prierez fotografickej tvorby

Published

on

Reklama

Výstavu, ktorá mapuje fotografickú tvorbu Piešťanca Vojta Hanka od čiernobielych fotografií zo 70-tych a 80-tych rokov až po veľkoplošné farbené fotografie zo súčasnosti otvoria už dnes, v utorok 24. novembra o 17-tej hodine v galérii Fontána.

„Som rád, že mi MsKS umožnilo v galérii Fontána prezentovať moju tvorbu a verím, že vernisáž výstavy v utorok 24. 11. 2015 o 17.00 bude príležitosťou sa s Vami osobne stretnúť,“ pozýva na slávnostné otvorenie autor a dopĺňa: „Okrem niektorých fotografií už na verejnosti prezentovaných, som pri tejto príležitosti pripravil aj nové fotografie  – doposiaľ nezverejnené.“ Vstup na vernisáž i výstavu je voľný a fotografie Vojtecha Hanka si návštevníci budú môcť pozrieť do 14. decembra.
dsc07139Piešťanec Vojtech Hank pracovne pôsobí v Inštitúte výchovy a vzdelávania a fotografii sa venuje s entuziazmom už dlhé desaťročia. Je aktívnym členom Piešťanského fotoklubu už od jeho založenia v roku 2005. Ako fanúšik džezu svojimi fotografiami pravidelne mapuje dianie na jazzovej scéne nielen v Piešťanoch.

Reklama

-inf-, foto: V. Hank

Reklama

Populárne články