Connect with us

Šport

Slovakman 226 po štvrtýkrát v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Prvý augustový víkend v roku 2014 nám opäť sľubuje výdatný športový zážitok. Na piešťanskú lodenicu zavíta vrcholné podujatie s názvom Slovakman 226 – medzinárodné triatlonové preteky na dlhých tratiach. Tak ako každý rok, aj teraz bude na všetkých účastníkov čakať 3,8 km plávania, 180 km cyklistiky a 42,2 km záverečného maratónskeho behu.

[singlepic id=17433 w= h= float=center]

Reklama

Podľa informácií od organizátorov pre rok 2014 nesie podujatie štatút Spoločných majstrovstiev Českej a Slovenskej republiky v dlhom triatlone a zároveň je súčasťou prestížnej Ford Czechman Tour – Český pohár v dlhom triatlone. Usporiadatelia očakávajú účasť pretekárov z 10 krajín, najpočetnejšie zastúpenie v štartovom poli budú mať tradične domáci pretekári a účastníci z Českej republiky.

Pre obyvateľov a návštevníkov Piešťan je pripravený program na celý víkend, začína sa v piatok 18:00 behom s názvom Piešťanská sedmička, hlavné preteky odštartujú v sobotu 2. augusta o 7.00 h. Počas dňa bude k dispozícii oddychová zóna pre všetkých fanúšikov a tradičná párty v cieľovej rovine, ktorá vyvrcholí veľkolepým vyhlásením.

Reklama

Registrácia už prebieha, okrem jednotlivcov sa môžu prihlásiť aj všetci nadšenci športu na spomínaný sprievodný beh Piešťanská sedmička (7 km), alebo vrámci hlavného preteku do súťaže štafiet.

Zdroj: Tlačová správa

Populárne články