Connect with us

Kultúra

Vrbovské vetry ohlasujú prvých účinkujúcich

Published

on

Reklama

Festival s veľkým srdcom v mestečku pod vežou vchádza do svojho 9. ročníka a naberá na sile a kvalite. Medzi účinkujúcimi sa opäť objavia aj hviezdne mená ako bývalý frontman kapely Lucie David Koller či Peter Lipa. Potešia sa tiež priaznivci výnimočnej dvojice s názvom Longital, ale nebudú chýbať ani preteky na húpacích koňoch, formula nula, streľba z poplašnej pištole a veľa atrakcií pod drobnohľadom samotného preccedu multiorganizácie KRIAK húpacieho koňa.

vetry

Reklama

Hlavný program sa začína na ihrisku vo Vrbovom v sobotu 4. Júla o 13,14 h.  Ako uvádza v tlačovej správe manažér Roman Fecko: „Z potvrdených interpretov môžeme  spomenúť napríklad českú legendu Jasná Páka s Davidom Kollerom, Petra Lipu so skupinou, undergroundový Longital, Vladimíra Šarišského, známeho aj z projektu Hrana, Talent Transport, alebo bieloruskú kapelu Chutki Smouz so svojou zmesou bieloruského folklóru a rocku poprepletanou prvkami SKA.“

jobus

Reklama

REKLAMA

Slniecko

Stáli účastníci zasa chystajú novinky: „Napríklad krst nového albumu Chikiliki tua, Karpatských Chrbátov alebo novej knihy Branislava Jobusa o tom, ako sa plnia sny s názvom – PLAJKO,“ dopĺňa Fecko. Lístky na tento netradičný festival sú už v predaji cez ticketportal. Akcia sa koná na asfaltovej ploche v areáli futbalového ihriska vo Vrbovom. Pred dažďom možnosť ukrytia na tribúne. „Zlým ľuďom vstup prísne zakázaný!“ odkazujú organizátori.

(inf)

 

 

 

Populárne články