Connect with us

Kultúra

Vernisáž výstavy Piešťanského fotoklubu už v nedeľu

Published

on

Reklama

Klubová výstava Piešťanského fotoklubu je  tradične spojená s otvorením letnej kúpeľnej sezóny v Piešťanoch. Vernisáž piatej
klubovej výstavy, ktorá je vlastne takým malým jubileom od obnovenia činnosti fotoklubu na jeseň 2005, sa uskutoční v nedeľu 6. júna o 18.30h vo Frapperi Kursalon.

Piešťanský fotoklub má v súčasnosti 26 členov z radov amatérov i fotografických profesionálov. Každý z členov má právo vystavovať na klubovej výstave a tak sa môžete tešiť na rozmanitú mozaiku fotografických pohľadov v podobe piatich desiatok fotografií.
Srdečne Vás pozývame, nebojte sa prísť aj na vernisáž, kedy máte jedinečnú príležitosť stretnúť osobne všetkých autorov.

[singlepic id=427 w=320 h=240 float=center]

Reklama

Piešťanský fotoklub

Od jesene 2005 sa vo Frapperii KURSALON začali, z iniciatívy niekoľkých bývalých členov Fotoklubu pri Mestskom kultúrnom stredisku v Piešťanoch, schádzať piešťanskí priaznivci dobrej fotografie. Piešťanský fotoklub je občianskym združením priateľov dobrej fotografie, ktorí sa verejnosti prezentovali prvou spoločnou výstavou „Znovuzrodenie piešťanského fotoklubu“ vo Frapperii KURSALON v apríli 2006. Toto združenie sa v svojej činnosti čiastočne snaží nadviazať na aktivity Fotoklubu pri MsKS, ktorý zanikol v roku 1993, ale vychádza aj z poznania súčasnej činnosti iných fotoklubov. Okrem spoločných klubových výstav vo Frapperii KURSALON vystavujú členovia fotoklubu, víťazi súťaží organizovaných Piešťanským fotoklubom a i iných hostí. Fotoklub sa pravidelne stretáva vo Frapperii KURSALON v každý druhý utorok v mesiaci. Na svojich stretnutiach členovia zväčša diskutujú nad svojimi novými fotografiami v papierovej, alebo elektronickej podobe. Stretnutia sú otvorené aj novým záujemcom, ktorí majú radi fotografiu a neboja sa svoje kreatívne fotografie ukázať aj iným fotografom, alebo sa chcú len tak oboznámiť s tým, čo sa v piešťanskej fotografii pripravuje.

Reklama

www.fotoklub.kursalon.sk

Populárne články