Connect with us

Kultúra

V Gospeltalente aj Piešťanec – podporme ho hlasmi

Published

on

Reklama

Spevácka súťaž Gospeltalent už „vyprodukovala“ mená, ktoré sa dokázali presadiť aj na širšej slovenskej hudobnej scéne. Príkladom môže byť Sima Martausová. Tento rok sa prvotnom výbere odbornej poroty dostal do semifinále medzi spevákmi Piešťanec Luke Mizmor, ktorého ste zatiaľ skôr poznali pod vlastným menom Lukáš Streženec. Hlasovať za jeho skladbu Prianie môžete do 17. apríla.

luke-mizmor
Lukáša ste mohli v Piešťanoch a okolí počuť na viacerých koncertoch pôvodne vo formácii Passus. Pred dvomi rokmi začal pôsobiť aj sólovo. Píše pre veriacich i neveriacich a v piesni, ktorou sa uchádza o vašu priazeň v súťaži Gospeltalent, vyslovuje všetkým Prianie, aby prežili svoj život v neustálom odpúšťaní sebe i druhým. „Pieseň je takým mojím každodenným prianím, modlitbou pre seba a pre všetkých ľudí, aby sme prežili svoj život naplno, aby sme si odpúšťali,“ hovorí Lukáš.

Reklama

V rámci súťaže môže každý fanúšik zahlasovať za jedného favorita v každej kategórii, spolu teda môže udeliť tri hlasy. Hlasovanie prebieha na portáli gospeltalent.sk, kde je možné vypočuť si semifinálové skladby. Dvaja interpreti s najväčším počtom hlasov v každej kategórii postúpia do Veľkého finále, ktoré sa uskutoční v živom rozhlasovom prenose a za účasti verejnosti 5. mája.

-red-

Reklama

Populárne články