Connect with us

Kultúra

TOPFEST ponúkne najväčší open air koncert Karla Gotta v roku 2017

Published

on

Reklama

Jeden z najväčších slovenských hudobných festivalov ohlásil na štrnáste výročie návrat ku koreňom a festival tak bude venovaný dobrej muzike bez rozdielu štýlu. Potvrdzuje to aj ďalší ohlásený hosť na piešťanskom letisku na začiatku prázdnin, určite najprekvapivejším menom TOPFESTU 2017 je maestro Karel Gott. Organizátori zatiaľ zverejnili prvé dve zahraničné mená – waleských rockerov Skindred a indierockových Bastille. Festival vypukne v posledný júnový deň, teda v piatok 30. júna a pokračovať bude aj v sobotu 1. júla. 

Foto © Miroslav ŽebrákStratex03

Reklama

„Sľubovali sme hudobný sviatok na začiatku leta, kde si každý nájde svoj štýl, svoju hudbu, svoju zábavu…Tak tu máme jedno z ďalších prekvapení – koncert jednoznačne najväčšej legendy v našich končinách pod holým nebom. Je mi veľkou cťou, že po tom, čím si pán Karel Gott prešiel v uplynulých mesiacoch bude práve náš festival jeho asi najveľkolepejším koncertným návratom a zážitkom roka,“ hovorí o TOPFESTE jeho organizátor Dušan Drobný.

Karel Gott reagoval na ponuku vystúpenia na Topfeste svojou typickou pokorou a skromnosťou: „Myslíte, že to bude ľudí zaujímať?“ Či áno, alebo nie to sa dozvieme v sobotu 1. júla na piešťanskom letisku. Nový šat festivalu potvrdí 41-násobný držitel Zlatého slávika Karel Gott koncertom plným najväčších hitov a zaujímavých hostí, ktorí zatiaľ ostávajú prekvapením…

Reklama

Predpredaj permanentiek v sieťach Ticketportal, Predpredaj.sk a Žijemehudbou.sk za zvýhodnenú cenu 50 eur. Všetky najaktuálnejšie informácie nájdu fanúšikovia na facebookovej stránke festivalu.

-TS TOPFEST

Populárne články