Connect with us

Kultúra

Program na prázdniny: Elektrárňa, knižnica alebo film

Published

on

Reklama

Jarné prázdniny sa už začali a ak ich tento rok budete tráviť s deťmi v meste, máte na výber z niekoľkých možností – workshop v Elektrárni alebo prázdninové premietanie v mestskom kultúrnom stredisku,  zážitkové čítanie alebo workshop v knižnici a opäť kino na malej scéne. Počas víkendu si môžete spolu s deťmi vyrobiť Svietiace kvety a užiť si ďalší film, tentoraz 3D vo Fontáne.

IMG_4293

Reklama

Ponuka podujatí pre deti:

Pondelok 2.3. od 8,00 – 15,30 h

Reklama

Nebojte sa fyziky II

Celodenný program aj s obedom, Elektrárňa Piešťany, cena 10 €.

Pondelok 2.3. o 10,00 h

Happy Feet

Prázdninové premietanie v Mestskom kultúrnom stredisku. Príbeh mladého tučniaka Mumbla. Vstupné: 1,50 €.

Pondelok 2.3. o 13,30 h

Naše hrôzyplné dejiny

Zážitkové čítanie kníh s tematikou histórie Slovenska pre žiakov ZŠ spojené s literárno-výtvarnou komiksovou dielňou. Mestská knižnica mesta Piešťany.

Utorok 3.3. o 10,00 h

Ronja – zbojníkova dcéra

Workshop s knižkou A. Lindgrenovej a ilustráciami J. Kiselovej-Sitekovej.

Streda 4.3. o 10,00 h

Mikulášove šibalstvá

Prázdninové premietanie v Mestskom kultúrnom stredisku. Veselý film pre celú rodinu o ceste Mikuláša a jeho rodiny k moru. Vstupné: 1,50 €

Piatok 6.3. o 10,00 h

Sammyho dobrodružstvá 2

Prázdninové premietanie v Mestskom kultúrnom stredisku. Sammy a Ray sú dobrí korytnačí kamoši, ktorí si nažívali pri korálovom útese, no teraz sa dostali do šlamastiky, keď ich vylovili pytliaci a odvliekli do megalomanského akvária v Dubaji. Vstupné: 1,50 €.

elektraren-27

Sobota 7.3. o 10,00 h

Svietiace kvety

Elektrárňa Piešťany – Staničná 51, 92101 Piešťany. Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien si z papiera vyrobíme svietiace kvietky pre naše mamy, sestry, babičky alebo aj samy pre seba. Cena: deti 2€, dospelí 3€.

Sobota 7.3. a Nedeľa 8.3. o 15,30 h a 17,30 h

Asterix: Sídlo bohov 3D

Ceasar má geniálny plán ako sa drzých Galov zbaviť raz a navždy: zviesť jednoduchých dedinčanov čarom civilizácie v podobe veľkolepých stavieb. Vstupné: 6,- EUR

Ak máte informácie o ďalších podujatiach pre školopovinné deti počas voľných dní, dajte nám o nich vedieť na adresu: redakcia@pnky.sk alebo ich uveďte do komentára pod článkom. Prajeme Vám príjemné prázdniny!

(red, foto: ad, mp)

Populárne články