Connect with us

Aktuality

Od Katy Perry dostala aj podpísaný narodeninový klobúk

Published

on

Reklama

Pamiatku na celý život si odniesla Piešťanka Patrícia z piatkového bratislavského koncertu Katy Perry. Speváčkaju počas piesne Birthday pozvala na pódium. Tanečníci ju posadili na narodeninovú tortu a ako suvenír dostala aj podpísaný papierový klobúk.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kgt9fogVrCQ[/youtube]

Reklama

11020305_10200352179962947_470938810_n

Patrícia sa prihlásila do súťaže, ktorú Katy Perry vyhlásila na facebookovej stránke tour . Účastník, ktorý má vo februári narodeniny, v ňom získal možnosť dostať sa na pódium k obľúbenej hviezde. O svojom víťazstve sa Piešťanka dozvedela hodinu pred koncertom. Okrem hudobného zážitku má na pamiatku aj selfie s touto sympatickou hviezdou. „Bola som z toho nadšená a prekvapená,“ hovorí o udalosti Patrícia, ktorá svoje skutočné narodeniny oslávila začiatkom februára. „Počas pesničky Birthday prišli po mňa tanečníci, boli neuveriteľne milí a stále sa mi venovali, priviedli na pódium, posadili ma a dali mi na hlavu narodeninový klobúk.“ Patríciu usadili na veľkú farebnú otáčajúcu sa tortu a Katy si sadla vedľa nej. Neskôr počas piesne lietala speváčka okolo celého pódia na vysokej hojdačke.

Reklama

Podľa niektorých Patiných priateliek má však na podobné „pikošky“ šťastie a stretla sa už z viacerými hviezdami hudobného neba: „Ona je proste na to špecialista,“ uviedla jedna z nich.

Koncert Katy Perry sa konal v piatok 27. februára na štadióne Ondreja Nepelu ako súčasť  The Prizmatic World Tour. Sympatická speváčka predviedla show vo veľkom štýle –plnú svietiacich kostýmov, originálnej choreografie a doslov akrobatických kúskov samotnej hviezdy.

(ad)

Populárne články