Connect with us

Kultúra

Na Hotelke zahrá Thomas Puskailer

Published

on

Reklama

Turné finalistu súťaže Superstar má zastávku aj v Piešťanoch. V rámci akcie Eco Glass Tour zažijú deti a mládež šou, ktorá je odmenou za ich celoročné environmentálne aktivity. Koncert sa uskutoční 20. mája o 9.00 h v prístavbe Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera.

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=PuGsF69Z9jM[/youtube]

Reklama

Fanúšikovia sa môžu tešiť na bohatý interaktívny program. Okrem piesní superstaristu a speváka Thomasa Puskailera, sa deťom predstaví moderátor Martin Madej a tanečníci z RDS Company.

Podstatnú časť programu tvoria krátke videá so známymi osobnosťami šoubiznisu, ktoré zanechali deťom eko-odkaz. Spomenúť môžeme Celeste Buckingham, tanečnú skupinu The Pastels, Adelu a Sajfu, Petra Cmoríka, Peťu Polnišovú a mnohých ďalších. Na deti čakajú rôzne súťaže, dary a tombola.

Reklama

Eco Glass Tour vzniklo za finančnej podpory Zväzu sklárskeho priemyslu SR a Recyklačného fondu SR. Nad organizáciou, výberom miest a priebehom koncertov prebralo záštitu Občianske združenie Strom života, ktoré sa venuje environmentálnej výchove a vzdelávaniu detí a mládeže s pôsobnosťou na celom území SR už viac ako 30 rokov.

Text a foto: Tlačová správa

Populárne články