Connect with us

Kultúra

Marie Rottrová ukončila koncert skladbou Ozzyho Osbourna

Published

on

Reklama

Česká speváčka vypredala Dom umenia a v závere jej vystúpenia so skupinou Neřež ju nadšené publikum odmenilo opakovaným potleskom postojačky. Takmer dvojhodinové vystúpenie ukončila baladou, o ktorej málokto vie, že ju napísal spevák slávnej hevymetalovej skupiny Black Sabbath.

DSC_0266

Reklama

REKLAMA

kia akcia

Reklama

Za text svojho pravdepodobne najväčieho hitu ďakuje Marie Rottrová Jarkovi Nohavicovi. „Je mi ľúto, že ju Ozzy Osbourne nezahral na žiadnom zo svojich českých koncertov, asi nevie aká je u nás populárna,“ povedala svojim piešťanským fanúšikom.

Stálica česko-slovenskej hudobnej scény do koncertného programu zaradila všetky veľké hity zo svojej dlhoročnej kariéry. Rodáčka z Ostravy má na konte vyše 600 piesní a dve desiatky autorských albumov. Napriek tomu, že pred časom oficiálne ukončila svoju koncertnú činnosť, na jeseň sa vrátila s turné, v ktorom boli zahrnuté aj Piešťany.

O jej veľkej popularite ju presvedčili tunajší fanúšikovia, ktorí s ňou spievali hneď niekoľko piesní. V závere koncertu mali dokonca niektorí z nich chuť tancovať. Bodkou za vystúpením bola práve skladby Lásko voníš deštěm.

(mp)

DSC_0273

REKLAMA

barmanka

Populárne články