Connect with us

Kultúra

Lidožúr potrvá dva dni a privíta všetkých bez rozdielu

Published

on

Reklama

Ostrovná párty neoficiálne štartuje už v piatok. Podľa usporiadateľov si na nej nájde každý to svoje. K hudbe, športu a tancu pribudnú čítačky, divadlo, VJing a výstava fotografií.

[singlepic id=44418 w=520 h=340 float=center]

Reklama

Cíp ostrova uprostred Váhu sa počas posledného Lidožúru zmenil na nepoznanie

„Vy všetci, malí i veľkí, tuční aj chudí, priemerní i nadpriemerní, mladí, starí, ľudkovia stredného veku, deti a mladiství aj vy všetci ktorí ste sa v žiadnej kategórii nenašli, ste srdečne vítaní na najbližšom Lidožúre,“ odkazujú organizátori zo združenia Chyť sa roboty. Lidožúr je podľa nich najlepšia ostrovná párty „v piešťanskom aj akomkoľvek inom okrese.“ Zopakuje sa všetko dobré – lampióny, ohňová šou, o osvetlenie sa opäť postarajú profesionáli z ELFITTING s.r.o. a pribudnú i nové veci.

Reklama

Po veľkom úspechu tohto podujatia začiatkom leta pripravili ešte pestrejšiu rozlúčku s prázdninami. Program natiahli na dva dni a pridali aj zahrievací večer. Už v piatok zahrá za Húpacím mostom DJ Harihara a v sobotu o 10.00 h štartujú tvorivé dielne, interaktívne divadlo, športové aktivity a výstava fotografií. Tieto aktivity zabezpečuje Centrum voľného času Ahoj a piešťanská Stredná priemyselná škola elektrotechnická.

Popoludní zahrajú kapely Paralyzed a Genuine Jack. O 19.00 h sa predvedú tanečníci z Heroes a potom začne hlavný program v podaní kapiel Nvmeri, Modré Hory, Undertrees, Gramophone brothers, Emonoizboyz, DJ Reverend a VJ Rerart.

Tvorivé dielne budú pokračovať aj v nedeľu dopoludnia. Chystá sa brunch, popoludní je naplánovaná literárna čítačka v spolupráci s Centrom knihy, vystúpi divadlo Drumben a uskutoční sa cyklo jazda mestom s názvom Bercajgel, ktorú zastreší trnavský Peco bikes. Jej súčasťou bude druhý ročník súťaže o Najkrajší bicykel Piešťan organizovaný v spolupráci s OZ Pro Civitate. Na nedeľný večer chystajú usporiadatelia špeciálne prekvapenie.

Keďže Lidžúr je neďaleko Domu umenia, môžu si tam prísť spraviť medzi filmami prestávku aj návštevníci festivalu Cinematik.

Meteorológovia na víkend predpovedajú slnečno príjemných 25 stupňov, v noci klesne teplota na 16 stupňov, nezabudnite si teda vhodné oblečenie.

Pozrite sa ako to vyzeralo na prechádzajúcom Lidožúre:

[nggallery id=2362]

-inf-

Populárne články