Connect with us

Kultúra

City Fest opäť plný hviezd. Hlavnými budú Rytmus a Gladiator

Published

on

Reklama

Organizátori už zverejnili mená účinkujúcich. Väčšia časť z nich je z Piešťan. Je to dôkaz, že v našom meste vzniká veľa dobrej hudby rôznych žánrov. Na druhom ročníku City Festu si príde na svoje každý.

AKTUALIZOVANÉ: Podujatie bolo presunuté na 23. – 25. mája. Viac informácií tu

Reklama

[singlepic id=42906 w=520 h=340 float=center]

Hlavnou hviezdou podujatia, ktoré sa začína 16. mája bude Rytmus. Na pódiu sa stretne aj s formáciou Kmeťo Band, aby ponúkli publiku svoje spoločné skladby. Námestie slobody sa na tri dni premení na festivalový areál, kde návštevníci nájdu koncerty, občerstvenie aj bohatý sprievodný program.

Reklama

Okrem rapera, ktorý preslávil Piešťany, sú na programe aj vystúpenia ďalších tunajších kapiel. Do centra sa opäť vráti Slniečko, ktoré tam koncom decembra oslávilo svoje 30. narodeniny.

Zaznie aj hlas niekoľkonásobnej zlatej slávice Zuzany Smatanovej, ktorá sa už dlhšie neukázala na koncertných pódiách, takže jej fanúšikovia budú mať jedinečnú šancu vidieť ju práve v Piešťanaoch.

Pre milovníkov trochu tvrdšieho roku zahrajú Gladiátor, kapela ktorá sa vďaka viac než 20 ročnému pôsobeniu na slovenskej hudobnej scéne začína radiť k legendám.

Zárukou zábavy pre všetky vekové skupiny je Kmeťo band. Igor Kmeťo mal počas svojho silvestrovského vystúpenia v Piešťanoch veľký úspech, aj preto sa sem vráti s koncertom, počas ktorého musí tancovať každý. Jeho syn Igor Kmeťo ml. ponúkne svoje aktuálne hity.

Stáť sa nedá ani pri vystúpeniach Fuera Fondo alebo Funny Faces. Obe kapely majú v našom meste silnú fanúšikovskú základňu. Prvá z nich predstavila svoju novinku Žúrový kráľ iba nedávno. Debutový album tej druhej je už na spadnutie. Okrem osvedčených hitov preto na City Feste určite zaznejú aj nové veci.

Spektrum hudobných žánrov doplnia Váh River Band, AC/DC revival, Zoči Voči, Na Ex, Gipsy Čáves. Organizátori  z Ruka Hore Agency a B&R Group s podporou Mesta Piešťany pripravili aj tento rok pestrý program, takže sa vidíme na City Feste. Vstupné je samozrejme zdarma.

Text: Tlačová správa
cityfest_2014

Populárne články