Connect with us

Kultúra

Lampiónový sprievod odštartujú tanečníčky

Published

on

Reklama

Lampiónový sprievod, tvorivé dielne, klavírne vystúpenie či ohňová šou sú na programe Noci svetiel, v sobotu 11. októbra. Organizátori podujatie doplnili o ďalšie aktivity ako carving či vystúpenie tanečnej skupiny Flawless.

Podujatie začína o 17,30 h v komunitnom centre ŽiWell, tvorivými dielňami. V priestoroch klubu a aj na vonkajšej terase budú vystavené práce žiakov materských, základných a stredných škôl na tému jeseň  – dekorácie z prírodnín, výtvarné práce, slávnostná tabuľa a ďalšie detské inšpirácie. Dospelých určite zaujme ozdobné vyrezávanie ovocia a zeleniny – carving. Ako sa toto umenie robí si môžete pozrieť naživo priamo v klube ŽiWell. Atmosféru večera dotvorí klavírne vystúpenie konzervatoristu Jána Raua.

Reklama

noc svetiel

REKLAMA

Reklama

kia akcia

„Šero v parku a rozsvietené lampióny v rukách detí aj dospelých vytvoria nezabudnuteľnú atmosféru,“ hovorí Marcela Vrbová z Úsmevu. Lampiónový sprievod odštartuje o 18:30 h tanečná skupina Flawless z Piešťan. Trasa lampiónového sprievodu povedie parkom, ktorý bude vysvietený stovkami sviečok a lampiónmi. V závere sprievodu predvedú dievčatá ohňovú show.

Prvých sto účastníkov sa môže tešiť na pekný lampiónový darček od spoločnosti Respect Slovakia. Táto piešťanská firma oslavuje dvadsiate výročie svojho vzniku a jej vedenie sa rozhodlo, že namiesto prijímania darčekov bude radšej obdarovávať.

Podujatie organizuje Materské centrum ÚSMEV, Spoločne pre Piešťany, Mesto Piešťany, ŽiWell. Vďaka patrí aj ďalším organizáciam, ktoré na podujatí participovali.

(inf)

 

Populárne články